شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ایتالیا: ناتو در حال جنگ با روسیه نیست

وزیر خارجه ایتالیا اعلام کرد به رغم ارسال سلاح به اوکراین، این کشور در حال جنگ با روسیه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 31
کد خبر: ۲۵۵۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونیو تاجانی، وزیر امور خارجه ایتالیا، پیش از نشست روسای دیپلماسی کشور‌های اتحادیه اروپا گفت ایتالیا، اوکراین را از حمله به عمق خاک روسیه با سلاح‌های ایتالیایی منع می‌کند. موضع رم در این مورد تغییر نکرده است. 

 

به گفته تاجانی، ایتالیا عمدتاً تسلیحات دفاعی اوکراین را تامین می‌کرد. آنها در آینده نزدیک قصد دارند سامانه پدافند هوایی SAMP/T را که «در خاک روسیه قابل استفاده نیست» به اوکراین ارسال کنند.

 

رئیس دیپلماسی ایتالیا گفت: «تکرار می‌کنیم که ما با روسیه در جنگ نیستیم، ناتو با روسیه در جنگ نیست، بنابراین موضع ایتالیا استفاده از تسلیحات خود در خاک اوکراین است و سایر کشور‌ها تصمیمی را که لازم بدانند اتخاذ خواهند کرد.» 

 

اوایل ماه اوت، رسانه‌های انگلیسی گزارش دادند که لندن همچنین به کی‌یف اجازه استفاده از موشک‌های استروم شدو (Storm Shadow) را در جریان تهاجم به منطقه کورسک روسیه نداده است.

 

به گزارش تلگراف، ولودیمیر زلنسکی بر انگلیس فشار آورد تا به نیرو‌های مسلح اوکراین اجازه دهد از این موشک‌های هوا به زمین در منطقه کورسک استفاده کنند، اما با آن مخالفت شد.

 

یک مقام انگلیسی در این خصوص گفت: موضع لندن تغییر نکرده است. ما برای حمایت از حق آشکار اوکراین برای دفاع از خود، مطابق با قوانین بشردوستانه بین‌المللی، کمک نظامی می‌کنیم. ما تصریح می‌کنیم که تجهیزات ارائه شده توسط انگلیس باید برای محافظت از اوکراین استفاده شود. 

 

در پایان ماه مه، ایالات متحده به اوکراین اجازه داد تا با استفاده از موشک‌های دوربرد، از جمله ATACMS، حملاتی را به خاک روسیه انجام دهد.

 

با این حال، به گفته منابع واشنگتن پست، آمریکا برد مجاز برای این موشک‌ها را ۱۰۰ کیلومتر تعیین کرده است. علاوه بر این، نیرو‌های مسلح اوکراین مجاز به استفاده از موشک در مکان‌هایی هستند که نیرو‌های روسی در حال پیشروی برای حمله به خاک اوکراین هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر